Klassieke of online boekhouding

Een boekhouding is essentieel in de huidige economische context en is tevens een waardevol beleidsinstrument. Dankzij de juiste informatie kan men zowel het financiële als het managementaspect op de voet volgen.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de boekhouding digitaal door te sturen naar ons kantoor. We werken met 2 verschillende platformen.

Ons eerste platform is Billtobox, dit is een digitaal platform waarin je je facturen kan uploaden en via een app op je smartphone een foto kan uploaden. Voor meer informatie kan je terecht op volgende site: https://billtobox.com/be/nl-be/ondernemers

Tweede platform is het Adsolut klantenportaal, dit is een platform waarin je enkel je facturen kan uploaden, deze heeft geen app voor de smartphone. Voor meer informatie kan je terecht op volgende site: https://vimeo.com/303060265

Wij bieden ook Codabox aan. Codabox levert ons rechtstreeks de bankuittreksels digitaal aan, zodat je als ondernemer je bankuittreksels op papier niet meer naar het kantoor moet brengen. 

 

Als ondernemer heb je hierin zelf de keuze om je documenten digitaal aan te leveren of via de klassieke weg op papier.

Verwerking en opvolging bedrijfsstrategie

Wij zorgen voor de verwerking van alle boekhoudkundige stukken op maand/kwartaal/jaarlijkse basis.

Op vooraf overeengekomen perioden worden tussentijdse- en vergelijkende balansen besproken. Daardoor kan de bedrijfsstrategie van dichtbij worden opgevolgd.

Wij gaan uit van een gedeelde verantwoordelijkheid tussen de accountant en de ondernemer. Het is de verantwoordelijkheid van de ondernemer/bestuurder om ervoor te zorgen dat de administratie en de boekhouding correct opgevolgd en afgeleverd wordt aan de accountant. Het is de taak van de accountant om de ondernemer in te lichten over de evolutie van balansen, resultatenrekeningen en ander cijfermateriaal zodat deze zich een oordeel kan vormen over de economische toestand van zijn bedrijf. De tijd dat de accountant enkel dient om ervoor te zorgen dat er geen belastingen betaald dienen te worden is voorbij.

Door het streven naar kwaliteit en correct advies, beperken we de toestroom van nieuwe klanten binnen ons kantoor. Een exponentiële groei is helemaal niet onze ambitie.