Wie zijn we

Over "Swinnen Kristof & Partners"

“Swinnen Kristof & Partners” werd opgericht in 2002 en heeft ondertussen meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van accountancy en belastingadvies.

Ons kantoor is een dynamische organisatie, die zich heeft gespecialiseerd in professionele, administratieve dienstverlening voor alle zelfstandigen en KMO's.

Het algehele doel is om het beste in ondernemers naar boven te brengen en hen een stevige basis te bieden voor verdere groei en uitbreiding van hun bedrijfsactiviteiten.  Dit steeds vanuit een persoonlijk contact en begeleiding.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor verdere info en een eventueel kennismakingsgesprek.

Kristof Swinnen is sinds 1998 actief in de sector en heeft ervaring opgedaan in verschillende grote accountantskantoren. In 2002 is hij als zelfstandig accountant & belastingconsulent begonnen. Ondertussen is zijn kantoor uitgegroeid tot een gevestigde waarde met verschillende medewerkers, zowel intern als extern.

Naast zijn accountantskantoor was hij nog op verschillende andere vlakken actief.
Zo was hij onder meer 20 jaar lang docent financial accounting aan de Thomas More Hogeschool en Syntra. Daarnaast heeft hij 10 jaar lang deel uitgemaakt van de examenjury van het ITAA.

Nu is hij momenteel lid van de kwaliteitstoetsing van het ITAA. Hij staat ook ingeschreven op de lijst der gerechtsdeskundigen op boekhoudkundig en fiscaal vlak.